ΠΑΟΚ-Εθνικός Πειραιώς

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 18η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 15:30, τον Εθνικό Πειραιώς. 

Ο Δικέφαλος καλείται να διαχειριστεί ακόμα ένα απαιτητικό «τεστ», μετά από αυτό κόντρα στον Πανιώνιο, αποκομίζοντας όποια θετικά στοιχεία μπορεί ενόψει των δύο κομβικών υποχρεώσεων κόντρα σε Πάτρα και ΑΕΚ. Το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη βρίσκεται στην όγδοη θέση με 16 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. 

Απέναντί του, ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 14-9 της ΑΕΚ, και βρίσκεται στην τρίτη θέση με 42 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μία ομάδα η οποία βρίσκεται τρίτη στην βαθμολογία, με διαφορετικούς στόχους από εμάς και πολύ έμπειρο ρόστερ. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, να δώσουμε δηλαδή μία καλή εικόνα, έχοντας στο μυαλό μας παράλληλα και τον πολύ σημαντικό και κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Πάτρα το Σάββατο. Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένες και έτοιμες να διεκδικήσουμε θετικό πρόσημο και στους δύο αγώνες». 


Τετάρτη 10 Απριλίου 2024
18η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:30, ΠΑΟΚ-Εθνικός Πειραιώς