ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. 

Ύστερα από την περήφανη κατάκτηση του κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο σπίτι του, έχοντας μία άκρως σημαντική αναμέτρηση, στην οποία θέλει το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τον διατηρήσει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς σε 21 παιχνίδια. 

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Δούκα με 41-31, και παρέμεινε στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς σε 21 παιχνίδια. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια τους.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος καθόλου τυχαία δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση. Εμείς ως Κυπελλούχοι πλέον, οφείλουμε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο σοβαροί και πειθαρχημένοι με σκοπό τη νίκη, η οποία θα μας οδηγήσει στην τρίτη θέση». 


 

Σάββατο 13 Απριλίου 2024
22η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ, Μίκρα 3
18:00, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (AC PAOK TV)