Βόλος 2004-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την 22η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στον Βόλο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 16:00, την ομώνυμη τοπική ομάδα. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση ύστερα την διακοπή λόγω των εθνικών γυναικών και νεανίδων. Ο ΠΑΟΚ Morris προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 58 βαθμούς σε 20 αγώνες. 

Απέναντί του, ο Βόλος 2004, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τις Ελπίδες Καρδίτσας, και βρίσκεται στην 11η θέση με 16 βαθμούς σε 21 παιχνίδια. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο 2004, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία της, και αυτό σημαίνει πως θα δώσει ό,τι μπορεί, ό,τι έχει, για να πάρει ό,τι μπορεί από αυτό το παιχνίδι. Εμείς βέβαια με την ίδια φιλοσοφία, το ίδιο σκεπτικό, αντιμετωπίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση όλα τα παιχνίδια. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, να πάρουμε ακόμα τρεις βαθμούς και να πλησιάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας, ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος». 


Κυριακή 14 Απριλίου 2024
22η αγωνιστική, WFL
Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο Νέας Ιωνίας
16:00, Βόλος 2004-ΠΑΟΚ Morris