Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Αθηνάς Καπρινιώτη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού με 40-12, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κορυδαλλού για την προσπάθεια που έκανε αυτή τη χρονιά, παρόλο που υποβιβάζεται από την κατηγορία. Ήταν η επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή λόγω της Εθνικής Ομάδας. Το μυαλό μας είναι στα παιχνίδια των πλέι-οφ, και προετοιμαζόμαστε γι' αυτά. Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που λέμε είναι ότι σεβόμαστε πρωτίστως τον ίδιο μας τον εαυτό και μετά τις αντίπαλες ομάδες. Γι' αυτό προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται, να μην είμαστε χαλαροί. Τα κορίτσια σε όλα τα παιχνίδια, όπως και σήμερα, το κάνουν στον μεγαλύτερο βαθμό. Προετοιμαζόμαστε για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας». 

Αθηνά Καπρινιώτη:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κορυδαλλού για την προσπάθεια της. Εμείς ξεκινήσαμε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, θέλαμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και προετοιμαζόμαστε για τα πλέι-οφ». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter