Ισόπαλος κόντρα στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Ισόπαλος 7-7 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του G1. 

«Κλειστό» ήταν επιθετικά το πρώτο οκτάλεπτο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έκαναν νευρικό ξεκίνημα, με τις άμυνες να κυριαρχούν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που βρήκαν το μοναδικό τέρμα του οκταλέπτου, με το 0-1 να είναι τελικό σκορ. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος, βρήκε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, ενώ συνέχισε την πολύ καλή αμυντική του παρουσία. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» πήραν προβάδισμα, με το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος να είναι 3-2. 

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να κρατούν αρκετά χαμηλά τον δείκτη του σκορ. Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο στο 4-4. Στο τέταρτο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, ΠΑΟΚ Domus Ergo και Περιστέρι πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ καθόλη την διάρκεια. Έτσι, η ισορροπία διατηρήθηκε με το τελικό σκορ να είναι 7-7, και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 17:00, εκτός έδρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β' Φάσης του G1. 

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 3-1, 1-2, 3-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης Ι., Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς 1.