Άνετο πέρασμα από τον Βόλο για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στον Βόλο της τοπικής ομάδας με 0-4, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κατεργιαννάκη, Αχμέντοβα, Φεραντάνς, Κοσκερίδου, Σιδηροπούλου, Κιουρεξίδου, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Γιαννακά, Ακίντα και Χέλμβαλ. 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε για τον Δικέφαλο το παιχνίδι, καθώς στο 2ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη βρήκε με μεγάλη μπαλιά την Χέλμβαλ, η οποία με εξαιρετική λόμπα από μεγάλη απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 

Στο 16ο λεπτό, η Γιαννακά με επέλαση από τα πλάγια, πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, ωστόσο το σουτ της Βαρδαλή κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της Χέλμβαλ να κάνει την δική της επέλαση από τα πλάγια, γυρίζοντας την μπάλα στην Βαρδαλή, η οποία σε πλεονεκτική θέση την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2. 

Στο 37ο λεπτό, η Σουηδή επιθετικός του ΠΑΟΚ Morris με πολύ ωραία κίνηση ξέφυγε από τρεις παίκτριες, ωστόσο το πλασέ της στο ύψος της περιοχής κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Χαλατσογιάννη δοκίμασε την τύχη της από μακριά, ωστόσο το σουτ της κατέληξε στην αγκαλιά της αντίπαλης γκολκίπερ. Έτσι το 0-2 διατηρήθηκε έως το τέλος του πρώτου μέρους. 

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ Morris και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50ο λεπτό, η Παπαδοπούλου, η οποία είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο, βρήκε υπέροχα κάθετα την Χέλμβαλ, η οποία με έξοχο πλασέ διαμόρφωσε το 0-3. 

Πέντε λεπτά αργότερα, η Σουηδή επιθετικός πέτυχε το χατ-τρικ, καθώς η συρτή σέντρα-σουτ της κατέληξε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 0-4. 

Στο τελευταίο μισάωρο, και με το σκορ να του το επιτρέπει, ο Θαλής Θεοδωρίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις νεαρότερες αθλήτριες του, δοκιμάζοντας σχήματα και τακτικές, οι οποίες μπορούν να φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. 

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη ζέστη να είναι ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των παικτριών του Δικεφάλου. Το 0-4 διατηρήθηκε έως το τέλος με τον ΠΑΟΚ Morris να παίρνει σαφές βαθμολογικό προβάδισμα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 16:00, εντός έδρας, κόντρα στις Νέες Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Κατεργιαννάκη, Αχμέντοβα, Φεραντάνς (74' Θεοδωράκη), Κοσκερίδου, Σιδηροπούλου, Κιουρεξίδου, Χαλατσογιάννη (55' Γκούνη), Βαρδαλή (74' Αργυρίου), Γιαννακά (46' Παπαδοπούλου), Ακίντα (55' Τζούρτζεβιτς), Χέλμβαλ.