Η μεικτή ζώνη του Βόλος 2004-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Μαρκέλλας Κοσκερίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του Βόλου 2004 με 0-4, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Κρατάμε γι' άλλη μία φορά ότι πετύχαμε πολλά γκολ, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν μπορούν να μπαίνουν όλες οι ευκαιρίες γκολ. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν πάρα πολύ τα κορίτσια, έπαιξαν ωραίο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι όσοι το παρακολούθησαν από το γήπεδο το ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της, καθώς βαθμολογικά έχει ακόμα πιθανότητες παραμονής, καμία ομάδα δεν χαρίζεται. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μας, βάζουμε άλλους τρεις βαθμούς, πλησιάζουμε στον στόχο μας ο οποίος είναι το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε διότι υπάρχουν ακόμα πέντε αγωνιστικές στις οποίες πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα, ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, τόσο για εμένα, όσο και για τον Σύλλογο, το γεγονός ότι καταφέρνουμε να «μπολιάσουμε» μαζί με τις έμπειρες παίκτριες και τις νεότερες. Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα τα οποία θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε και στο κύπελλο, αφού υπάρχει άλλος περιορισμός στις ξένες αθλήτριες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, σ' έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο καθώς ήταν πολύ στενό και κοντό το γήπεδο. Τους αξίζει συγχαρητήρια διότι η προσπάθεια ήταν δική τους, τα γκολ είναι δικά τους, οι νίκες είναι δικές τους. Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας στήριξαν σήμερα!».

Μαρκέλλα Κοσκερίδου:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόδοση όλης της ομάδας. Δώσαμε πάλι χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες παίκτριες, ξεκουράζοντας παίκτριες οι οποίες ήρθαν από την Εθνική. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε τέσσερα τέρματα, σίγουρα θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα, βάση των ευκαιριών που είχαμε, αλλά σημασία έχει ότι κρατήσαμε το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πήραμε τους τρεις βαθμούς. 

Το προπονητικό τιμ σκέφτεται την καλύτερη δυνατή διαχείριση για την κούραση μας, οπότε κάνει εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο μας βοηθάει στην αποκατάσταση και στο να γίνουμε καλύτεροι, κάτι το οποίο θα βοηθήσει και στην Ευρώπη, πέρα από τους εγχώριους στόχους». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter