Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 8η αγωνιστική της Β' Φάσης του G1 της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 20:00, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος, μετά την ισοπαλία με τον ΓΣ Περιστερίου, χρειάζεται μόνο τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης, προκειμένου να τερματίσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου βρίσκεται στην έκτη θέση με 34 βαθμούς. 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Υδραϊκού με 7-9, και ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 36 βαθμούς. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Χρήστος Λασκαρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως μαρτυρούν και τα τελευταία αποτελέσματα της. Εμείς από την πλευρά μας, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα σε μία πολύ δυνατή έδρα. Εύχομαι ένα όμορφο παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».


Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
8η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Κολυμβητήριο Γουδή
20:00, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo