Δίπλα στα «Αλεξάνδρεια Τζούνιορ» η Σουρωτή Α.Ε.

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση

Σημαντική συνεισφορά είχε η Σουρωτή Α.Ε., στα πρώτα «Αλεξάνδρεια Τζούνιορ», τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

Η Σουρωτή Α.Ε. βρίσκεται δίπλα στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, στηρίζοντας τα μεγάλα event τα οποία διοργανώνει, όπως έγινε και στα «30α Αλεξάνδρεια», αλλά και στα πρώτα «Αλεξάνδρεια Τζούνιορ». 

Το παρών εκ μέρους της εταιρίας, έδωσε η Φώνη Θεοδωράκιογλου, η οποία είναι στο Τμήμα Μάρκετινγκ της Σουρωτής Α.Ε., συμμετέχοντας και στις απονομές των μεταλλίων. 

Για την παρουσία και σημαντική βοήθεια της Σουρωτής Α.Ε. στα «Αλεξάνδρεια Τζούνιορ», ο Γενικός Αρχηγός Υγρού Στίβου του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ελευθεριάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο μεγάλος Σύλλογος ΠΑΟΚ, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τα πρώτα Αλεξάνδρεια Τζούνιορ, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την εμπειρία του σχετικά με την οργάνωση τόσο μεγάλων διοργανώσεων, με συμμετοχή πολλών σωματείων και αθλητών-αθλητριών. Δίπλα μας, όπως και στα 30α Αλεξάνδρεια, ήταν για ακόμα μία φορά η εταιρία Σουρωτή Α.Ε., προσφέροντας μας ό,τι ζητήσαμε σ' ένα άρτιο κλίμα συνεργασίας». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter