ΑΕΠ Πανοράματος-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 18η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Πανοράματος, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 16:00, την ΑΕΠ Πανοράματος. 

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, οι Υπερπρωταθλήτριες και Κυπελλούχες Ελλάδος θέλουν τη νίκη, προκειμένου να... στρέψουν το βλέμμα τους με ανεβασμένη ψυχολογία στους ημιτελικούς της Α1 κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Απέναντί τους, η ΑΕΠ Πανοράματος, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 26-30 του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, και βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 22 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΠ Πανοράματος, η Αθηνά Καπρινιώτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά και για την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης των ημιτελικών κόντρα στην Πυλαία. Θα μπούμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια κόντρα στην Πυλαία, τα οποία έρχονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και τα οποία θα κρίνουν την παρουσία μας στους τελικούς». 


Σάββατο 20 Απριλίου 2024
18η αγωνιστική, Α1
ΔΑΚ Πανοράματος
16:00, ΑΕΠ Πανοράματος-ΠΑΟΚ mαteco