Ώρα ημιτελικού! ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για τον πρώτο ημιτελικό της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 16:00, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος «έκλεισε» με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια, επικρατώντας του ΟΣΦΠ/Όμιλου Ξυνή με 26-21, και προετοιμάστηκε σκληρά για τους ημιτελικούς κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στους τελικούς. 

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 40-22 του Αερωπού Έδεσσας, και μπαίνει με την σειρά της στις «μάχες» των ημιτελικών. 

Για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης και ο αθλητής, Θανάσης Παπάζογλου, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Στέλιος Σεϊρεκίδης:

«Ξεκινούν τα πλέι-οφ, θεωρώ ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Σίγουρα και οι δύο θέλουμε το παιχνίδι πολύ. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να έχουμε πειθαρχία αγωνιστική, δίνοντας το καλύτερο που μπορούμε, προσπαθώντας να κάνουμε το κάτι παραπάνω. 

Όταν κερδίζεις τον πρώτο στην βαθμολογία, σίγουρα αυτό δίνει μία επιπρόσθετη βαρύτητα, αλλά από κει και πέρα μας δίνει την δυνατότητα για το κάτι παραπάνω». 

Θανάσης Παπάζογλου:

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει τη νίκη. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Η κατάκτηση του κυπέλλου και η νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, σίγουρα όλα αυτά βοηθούν στην άνοδο της ψυχολογίας μας. Τα έχουμε αφήσει πίσω και κοιτάμε μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου». 


Σάββατο 20 Απριλίου 2024
1ος ημιτελικός, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού
16:00, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ