Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για τον πρώτο προημιτελικό της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19:00, τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο Δικέφαλος μπαίνει στις «μάχες» των πλέι-οφ της Α1 Πόλο ανδρών, έχοντας ως στόχο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, φτάνοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα. 

Απέναντί του, ο Απολλών Σμύρνης, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στην Β' Φάση του G1, και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στην σειρά των προημιτελικών. 

Για τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Μαρίν Ντέλιτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο Απόλλων είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με την οποία έχουμε παίξει δύο φορές μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι ότι είναι το φαβορί της σειράς στα χαρτιά, γι' αυτό και πηγαίνουμε στην Αθήνα ξέροντας ότι δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, γνωρίζοντας καλά τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Αυτός είναι ο αθλητισμός, και έχουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη, αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι θα είναι ένας δυνατός αγώνας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλό αποτέλεσμα». 

Σάββατο 20 Απριλίου 2024
1ος αγώνας προημιτελική σειρά, Α1
Σεράφειο Κολυμβητήριο
19:00, Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo