ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ! ΠΑΟΚ mαteco-Θρακομακεδόνες

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για τον ημιτελικό του Final-4 της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας 3, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19:30, τους Θρακομακεδόνες. 

Το πιο σημαντικό και συναρπαστικό κομμάτι της σεζόν για το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco ξεκινάει στην Μίκρα, με στόχο τη νίκη και την άνοδο στην Stoiximan.gr Super League. Ο Δικέφαλος μετά την πρόκρισή του με δύο νίκες επί του Κένταυρου, προετοιμάστηκε σκληρά, θέλοντας να τα δώσει όλα μπροστά στον Κόσμο του. 

Απέναντί του, οι Θρακομακεδόνες, οι οποίοι προκριθήκαν με δύο νίκες ενάντια στον Αδέσποτο, στο Final-4 του πρωταθλήματος. 

Για το παιχνίδι κόντρα στους Θρακομακεδόνες, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε αυτό το οποίο αρχίσαμε πριν από εννιά μήνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μέχρι τώρα πορεία τους. Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι κοντά μας και ο κόσμος, με στόχο να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί παρέα. Η ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που της αξίζει, στην Super League, και μόνο εκεί!». 


Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Ημιτελικός, Futsal League B'
Ε.Γ Μίκρας 3
19:30, ΠΑΟΚ mαteco-Θρακομακεδόνες