Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Νέες Ατρομήτου

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Θώμης Βαρδαλή, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του Ατρομήτου με 2-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ακόμα μία σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Με τους τρεις βαθμούς που πήραμε πλησιάζουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα. Οι παίκτριες μας δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες σήμερα, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της, και όλες αυτές οι ομάδες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλο το φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ για την συμπλήρωση των 98 χρόνων της ομάδα μας, και σε όλους εκείνους τους οποίους έχουν χαθεί όλα αυτά τα χρόνια για την μεγάλη τους αγάπη, τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος». 

Θώμη Βαρδαλή:

«Για ένα ακόμα παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ξεκινήσαμε δυναμικά στο παιχνίδι, είχαμε την κατοχή και ευκαιρίες να βάλουμε παραπάνω από ένα γκολ, δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να προσπαθούμε, βάλαμε το δεύτερο γκολ, και από ένα διαιτητικό λάθος, καθώς δεν υπέδειξε το χέρι, δεχτήκαμε το γκολ. Είμαστε χαρούμενες που πήραμε τη νίκη, την οποία αφιερώνουμε στον Σύλλογο μας, στον κόσμο του ΠΑΟΚ, για την συμπλήρωση των 98 χρόνων του Σωματείου μας. Πάμε να τα δώσουμε όλα την Τετάρτη στο Κύπελλο». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter