ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 22η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 15:00, τον ΓΣ Περιστερίου. 

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, οι παίκτριες του Δικεφάλου θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με νίκη. To σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη βρίσκεται στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς σε 21 παιχνίδια, και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος «κλειδώνει» την θέση της στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντί του, ο ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 11-5 από την ΑΕΚ, παραμένοντας στην ένατη θέση με 19 βαθμούς σε 21 αγώνες. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, η Εβελίνα Γιαμπασάκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αύριο κλείνουμε την φετινή χρονιά μ' ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς. Έχοντας εξασφαλίσει την θέση μας στην οκτάδα, θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη. Παράλληλα, είναι από τα παιχνίδια τα οποία στοχεύαμε από την αρχή της χρονιάς, οπότε ανεξαρτήτως ασφάλειας, θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χαρούμενες». 


Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
22η αγωνιστική, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου
15:00, ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ