Η μεικτή ζώνη του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Παναθηναϊκό, το δεύτερο ημίχρονο σε εμάς. Πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε εμείς ένα στο δεύτερο, ενώ είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, με κλασική αυτή της Αργυρίου, ένα φαινομενικά εύκολο γκολ, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο τελικά στο ποδόσφαιρο. Παίρνουμε ένα πόντο σ' ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πιστεύω ο κόσμος που το είδε να ευχαριστήθηκε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, μαζί με το αναβληθέν με τον ΟΦΗ, να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο κύπελλο στους επόμενους αγώνες. 

Σίγουρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για τις παίκτριες μας, διότι τις αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό το κομμάτι. Πρώτος στόχος ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, φυσικά αφού φτάνουμε κοντά στο να τον κάνουμε πραγματικότητα, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε και το αήττητο θα είναι ακόμα καλύτερο και θα τις αξίζουν διπλά συγχαρητήρια». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter