Μ. Σολοποτιάς: «Συγχαρητήρια σε όλους!»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Β', Μανώλη Σολοποτιά, μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν για την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος των Β' ομάδων. 

Μανώλης Σολοποτιάς:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχή χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην κατηγορία μας, με εξαιρετικές εμφανίσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια, τόσο για τον ζήλο τον οποίο επιδεικνύουν, όσο και για την συμπεριφορά τους γενικά. Επίσης τους γονείς, οι οποίοι τις υποστηρίζουν και βοηθούν με τον τρόπο τους την προσπάθεια μας. Ευχαριστώ τους άμεσους συνεργάτες μου, Άγγελο Παπαδόπουλο, Κωνσταντίνα Στράντζαλη και Ευάγγελο Κλείτσα, για την άψογη συνεργασία μας. 

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον το οποίο δείχνουν στα τμήματα υποδομών, καθώς και τους υπεύθυνους της πρώτης ομάδας αλλά και της δεύτερης, κ.κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή και Αντώνη Κιουρεξίδη, για την ουσιαστική βοήθεια και εμπιστοσύνη την οποία μας δείχνουν. Στον ΠΑΟΚ Β' εργαζόμαστε όλοι με μία συλλογική προσπάθεια και τα αποτελέσματα είναι εμφανή και στα τμήματα υποδομών. Η συνεργασία με την πρώτη ομάδα θεμελιώθηκε με κοινό στόχο την ανάπτυξη και εξέλιξη του μεγάλου Συλλόγου, τον οποίον υπηρετούμε. Έχουμε ήδη δημιουργήσει μία τρίτη αλλά και μία τέταρτη ομάδα, ανάλογα με τις ηλικίες, και εδραιώνουμε σιγά σιγά την ακαδημία κοριτσιών σε όλα τα στάδια. Συγχαρητήρια σε όλους!». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter