Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ στην μεγάλη γιορτή του οπαδικού κινήματος!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, με μεγάλη χαρά θα δώσει το παρών στην μεγάλη γιορτή του οπαδικού κινήματος, την οποία διοργανώνει ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4, και θα παραβρεθεί με αντιπροσωπείες όλων των αγωνιστικών του τμημάτων και τη Διοίκηση του Συλλόγου μας στη μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη γιορτή της Παρασκευής.

Το γεγονός της κατάκτησης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με αυτόν το συγκλονιστικό τρόπο έφερε ανείπωτη χαρά και συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα και έκανε περήφανους όλους εμάς που έχουμε τον ένδοξο Δικέφαλο Αετό στην καρδιά.

Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, η ομάδα των προσφύγων που έφτιαξαν τον τεράστιο αυτόν Σύλλογο μέσα από στερήσεις και πόνο, βρίσκεται στην κορυφή του αθλητισμού της Ελλάδος. Με ναυαρχίδα το ποδοσφαιρικό του τμήμα αλλά και τα υπόλοιπα τμήματά του να πρωταγωνιστούν, κάνοντας συνεχώς βήματα προόδου και φέρνοντας τίτλους, χαρά και περηφάνια στους αμέτρητους οπαδούς μας.

Όλα τα τμήματα και όλοι στον οργανισμό του ΠΑΟΚ είμαστε μια γροθιά, μια μεγάλη οικογένεια, και ως οικογένεια θα γιορτάσουμε τις επιτυχίες μας. Θα σας δούμε όλους εκεί την Παρασκευή.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter