Πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

paok
Κατηγορία: Καλλιτεχνική Κολύμβηση
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλήτριες και ο αθλητής του τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξήχθει στη Βουλιαγμένη 6-9 Ιουνίου.

Το ομαδικό με τις αθλήτριες Βασιλική Γεράκη, Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Γκοτάκη, Κωνσταντίνα Γκουζέλη, Ζωή Δημογιάννη, Ισμήνη Καραβασίλη, Ελίνα Κορδώνη, Δέσποινα Ματζιάρη, Μυρτώ Τσοκτουρίδου, Φωτεινή Καμπουράκη, Χρυσούλα Πετρίδου, κατάφερε να περάσει στην τελική βαθμολογική κατάταξη παίρνοντας την 12η θέση. Στο ντουέτο οι αθλήτριες Ζωή Δημογιάννη και Ισμήνη Καραβασίλη κατέλαβαν την 24η θέση. Στο σόλο η αθλήτρια Ισμήνη Καραβασίλη παίρνοντας την 22η θέση. Οι αθλήτριες Ειρήνη Γκοτάκη και Ελίνα Κορδώνη κατέλαβαν στο ντουέτο την 35η θέση, στο σόλο, η αθλήτρια Δέσποινα Μάτζιαρη κατέλαβε την 35η θέση. 

Στις αγωνιστικές τετράδες, η τετράδα με τις αθλήτριες Μαρία Γεράκη, Ιωάννα Ζαχαριάδη, Αναστασία Λεύκου και Κυριακή Συμεωνίδη κατέλαβαν την 4η θέση ανάμεσα σε 31 ομαδικά. Οι αθλήτριες Νικολίνα Βοριά, Μαρία Λαμπριανού και Μαρία Παπαδοπούλου κατέβαλαν τη 19η θέση. Αξιοσημείωτο είναι ότι το προαγωνιστικό μας κατέβασε και mixed ντουέτο με την αθλήτρια Αναστασία Τζούμα και τον αθλητή Ελευθέριο Κοσμίδη. 

Στο αγώνισμα των φιγουρών οι αθλήτριές μας κατέλαβαν τις εξής θέσεις:
Ισμήνη Καραβασίλη 57η 
Ζωή Δημογιάννη 125η
Δέσποινα Μαντζιάρη 126η
Ειρήνη Γκοτάκη 143η 
Βασιλική Γεράκη 144η 
Ελίνα Κορδώνη 149η 
Κωνσταντίνα Γκουζέλη 153η 
Ελένη Μορφίδου 210η 
Μυρτώ Τσοκτουρίδου 214η 
Φωτεινή Καμπουράκη 256η 
Μάγδα Γεωργιάδου 284η 
Χρυσούλα Πετρίδου 287η 

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τον αθλητή μας!

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter