ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού απέναντι σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενημερώνει σήμερα, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2021 τα ακόλουθα…

Στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν συμμετάσχει ήδη 4.011 φίλοι της ομάδας μας, από όλο τον κόσμο. Κυριολεκτικά. Από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Έβρο και την Κρήτη, μέχρι την Γερμανία, τη Σουηδία και την Αυστραλία!

Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, έφτασε πλέον τις 200.000€. Ο στόχος δεν είναι ούτε κοντά ούτε όμως και μακριά. Είναι όμως ένας απολύτως εφικτός στόχος και με την συμμετοχή όλων των φίλων και όλων των δυνάμεων της τεράστιας οικογένειας του ΠΑΟΚ θα τον πετύχουμε.

Η ανταπόκριση που υπάρχει είναι συγκλονιστική. Μιλάει η καρδιά και η ψυχή του ΠΑΟΚΤΣΗ. Και αποδεικνύει την αγάπη που όλοι έχουμε για τον ΠΑΟΚ. Μία αγάπη δίχως όρια…

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχουν ήδη συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο καταθέτοντας χρήματα για να αποκτήσουν μετοχές, αλλά παρακινώντας και όσους δεν το έχουν κάνει ήδη. Και αυτή η προσπάθεια είναι πλέον εξίσου σημαντική.

Είμαστε πάρα πολλοί. Σε όλο τον κόσμο και επειδή, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ήρθε η ΩΡΑ να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ… σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς!

Η καταμέτρηση συνεχίζεται…

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πηγή: paokbc.gr