Εκεί όπου «πετούν» οι Αετοί... (part 1)

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Για τις ανάγκες των προπονήσεων και των αγώνων των αθλητών του ΠΑΟΚ, χρησιμοποιούνται πολλά γήπεδα, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των 5.000 και πλέον αθλητών του Συλλόγου. 

Σε αυτό το «οδοιπορικό», θα γνωρίσουμε τις φωλιές αυτές, που στεγάζουν τα ασπρόμαυρα Αετόπουλα, ξεκινώντας φυσικά από το Γήπεδο της Τούμπας.
 
Ακολουθούν αναλυτικά τα τμήματα που προπονούνται στο Γήπεδο της Τούμπας, όπου και «κρύβεται» ο θησαυρός του Συλλόγου, τα γυμναστήρια και η πισίνα, στα οποία προπονούνται οι αθλητές και οι αθλήτριές μας.
 
 

ΘΥΡΑ 2 - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ
 

Στη Θύρα 2 του Γηπέδου της Τούμπας βρίσκεται το γυμναστήριο του τμήματος Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ, όπου και πραγματοποιούνται καθημερινά καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου οι προπονήσεις της ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Ελευθεριάδη.



ΘΥΡΑ 3 - ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται στη Θύρα 3 του Γηπέδου, φιλοξενεί τις ακαδημίες μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών, καθώς και τις ακαδημίες βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών και χάντμπολ.



ΘΥΡΑ 5 - ΠΙΣΙΝΑ
 

Στη Θύρα 5 βρίσκεται η Πισίνα Εκμάθησης, όπου τα μικρά δελφίνια της Ακαδημίας Κολύμβησης του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν κολύμπι. Λειτουργούν προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης, μαμά & παιδί, καθώς και aqua aerobic.



ΘΥΡΑ 7 - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
 

Στη Θύρα 7 του Γηπέδου βρίσκονται τα δύο γυμναστήρια των Πολεμικών Τεχνών, Tae Kwon Do και Kick Boxing, τα οποία φιλοξενούν τις καθημερινές προπονήσεις των μικρών & ενηλίκων αθλητών του ΠΑΟΚ.


ΘΥΡΑ 7 - ΣΚΑΚΙ


Το ένα εκ των νεώτερων τμημάτων του ΠΑΟΚ, το τμήμα σκάκι, πραγματοποιεί τις προπονήσεις του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στη Θύρα 7 του Γηπέδου.


ΘΥΡΑ 8 - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΛΗΣ & jUDO
 

Το Γυμναστήριο στη Θύρα 8 του Γηπέδου της Τούμπας φιλοξενεί τα τμήματα Πάλης & Judo του Συλλόγου, τα οποία πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, κατακτώντας τίτλους και μετάλλια! Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές του Δικεφάλου έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους σε ένα ανακαινισμένο γυμναστήριο, το οποίο βρίσκεται, εκεί που «χτυπάει» η καρδιά του ΠΑΟΚ.
:

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter