Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Στίβος

Στο 53o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ, συμμετείχε το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ. 

Με τις συμμετοχές να είναι περιορισμένες λόγω της πανδημίας, ο Δικέφαλος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με πέντε αθλητές, την Μαρία Γάτου, τον Θοδωρή Βροντινό, την Άρτεμις Αναστασίου, την Βασιλική Χαϊτίδου και τον Ευθύμη Καραγιώργο. 

Οι αθλητές συμμετείχαν χωρίς ιδιαίτερη και σκληρή προετοιμασία, λόγω των περιορισμών με τις δομές των γηπέδων, ενώ εμφανίστηκαν και πολλά προβλήματα τραυματισμών στις προπονήσεις. 

Ο Θοδωρής Βροντινός κατέλαβε την 4η θέση στα 60μ.. Η Άρτεμις Αναστασίου κατέλαβε την 5η θέση στα 200μ.. Η Βασιλική Χαϊτίδου ολοκλήρωσε τον αγώνα της 6η στο άλμα εις μήκος. Ο Ευθύμης Καραγιώργος τερμάτισε 5ος στα 60μ. με εμπόδια. 

Η Μαρία Γάτου αγωνίστηκε στον προκριματικό γύρο των 60μ. αλλά όχι στον τελικό, αφού μία ενόχληση στο πόδι την άφησε εκτός, με τους προπονητές να προφυλάσουν την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter