Εισιτήρια διαρκείας ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021-22

paok
Κατηγορία: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου οι πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι ζήσαμε, δεν μας επέτρεψαν να είμαστε μαζί στο γήπεδο, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ και σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Για να σηκώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι…

season tickets prices

PAOK SPORTS ARENA map

  • Τα εισιτήρια διαρκείας εξασφαλίζουν την είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, τους τρεις εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League και την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
  • Για την είσοδο στο γήπεδο, ισχύουν οι εκάστοτε όροι και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται με απόφαση της Πολιτείας.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


Εισιτήριο ανανέωσης


Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2020-21, έχουν έως και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους σε προνομιακή τιμή.


Από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.


Νέο εισιτήριο


Όσοι συμμετείχαν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε το 2021, έχουν προτεραιότητα στην αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021.


Από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021, είναι ελεύθερες προς πώληση και χωρίς δικαίωμα προτεραιότητας, όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου.


Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 είναι απαραίτητα: ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ, πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.


Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός, η παραλαβή της κάρτας διαρκείας θα γίνει αφού παρέλθουν 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού και την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού.


Παιδικό εισιτήριο


Παιδιά έως 12 ετών (γεννηθέντες από την 1/1/2009 και μετά), πληρώνουν παιδικό εισιτήριο που κοστίζει 60€ για την κατηγορία White και 75€ για την κατηγορία Black. Για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ και το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.


Εισιτήριο Ανέργων


Οι άνεργοι με την προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην τιμή των 60€ στα διαζώματα 104-105.


Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.


Εισιτήριο ΑΜΕΑ


Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΜΕΑ, στην εκπτωτική τιμή των 60€ είναι απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας με ποσοστό 67% και πάνω.


Εταιρικά


Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX, εντός αγωνιστικού χώρου έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα marketing της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (2310-472551, mail: marketing@paokbc.gr ).


Τα BOX, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 φιλάθλους, δίνουν την δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και κοστίζουν 5.000€.


ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

  • OnLine αγορά εισιτηρίου διαρκείας μέσα από το δίκτυο της ticketmaster https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html
  • Από το PAOK Sports Arena, Δευτέρα-Παρασκευή (10:00-18:00) και Σάββατο (10:00-14:00).
  • Για την ασφάλεια όλων, κατά την παρουσία σας στο γήπεδο, είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Η είσοδος στο γήπεδο και σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Πολιτείας, θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν…


Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή


Πιστοποιητικό νόσησης COVID-19


Οι ανήλικοι εισέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapid test


Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.


Σημαντική διευκρίνιση: Σε περίπτωση που υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, με την οποία θα διαφοροποιηθεί και θα είναι μικρότερο του 80% το επιτρεπτό ποσοστό εισόδου φιλάθλων στο γήπεδο…

  • Εφόσον απαιτηθεί θα επιλεχθούν τυχαία και μέσω κλήρωσης οι φίλαθλοι που ανά αγώνα θα εισέρχονται στο γήπεδο και θα λαμβάνουν μέσω email τα εισιτήρια τους.
  • Από κάθε επόμενη τυχαία επιλογή/κλήρωση, θα αποκλείονται οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον προηγούμενο αγώνα.


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος που αναγράφεται στην κάρτα του ή άλλου διαζώματος αντίστοιχης αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Μετρητά (έως 500€)


Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 6 άτοκες δόσεις.


Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, εκτός της AMERICAN EXPRESS και της Diners Club


Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ


(λογαριασμός: 5212043379874


ΙΒΑΝ: GR 9001722120005212043379874


BIC: PIRBGRAA


Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail (tickets@paokbc.gr) ή φαξ (+30 2310 476313) το καταθετήριο, την αστυνομική ταυτότητα, το ΑΜΚΑ, το τηλέφωνό τους και την θέση την οποία επιθυμούν, την οποία μπορούν να επιλέξουν από το Online σύστημα διαχείρισης των εισιτηρίων στη διεύθυνση https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html


Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.


Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μετρητά και πιστωτική κάρτα).


ΠΡΟΝΟΜΙΑ


10% Έκπτωση στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.


Ειδικές τιμές και προνόμια στους επίσημους χορηγούς της ομάδας.


Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP GOLD & LOUNGE, έχουν αποκλειστική είσοδο και χρήση της αίθουσας VIP του PAOK Sports Arena κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ.2310-472551, 2310-472561 (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-14:00)


email: tickets@paokbc.gr

Πηγή: paokbc.gr