Αίας Ευόσμου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 4η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου, στο ΔΑΚ Ευόσμου, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 18:30. 

Ο «Κυπελλούχος» Ελλάδος ΠΑΟΚ, μετά την άνετη επικράτηση επί του ΟΣΦΠ με 3-0 σετ στο PAOK Sports Arena, συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις έχοντας μπροστά του ένα βατό πρόγραμμα, μετά τα τρία συνεχόμενα «ντέρμπι». 

Απέναντι του, ο Αίας Ευόσμου, μία ομάδα η οποία έχει ως στόχο την παραμονή του στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχαν νίκη «χρυσάφι», επί των Αμαζόνων, με 3-2 σετ. 

Ο Τάκης Φλώρος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως προβλήματα, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στην διάθεση του όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το AIAS Euosmou TV στο YouTube. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, η Julliete-Fidon Lebleu, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά την σπουδαία νίκη κόντρα στον ΟΣΦΠ, δίνουν το δεύτερο μας παιχνίδι σε μία εβδομάδα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας σε σχέση με τους τρεις πρώτους αγώνες, ωστόσο σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος κοιτάμε μόνο την δική μας απόδοση, και πως θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα». 





Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
4η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών 
ΔΑΚ Ευόσμου
18:30, Αίας Ευόσμου-ΠΑΟΚ (Αίας Ευόσμου TV)